Minimix Lab-Mixer

Nieuwste technologie bij mengen met variabele snelheid voor laboratoria met mogelijkheden om veel verschillende groottes van containers en reageerbuizen te verwerken. Klein, compact en een rustige schudder. Een aanwinst voor elk laboratorium!

Digitaal Display

Voor een overzicht van bedieningselementen en status

Variabele snelheid

Selecteer een van de drie snelheden middels een keuzeknop

Groot plateau

Een groot plateau om verschillende productafmetingen te mixen

Stil en efficiënt mengen

De Minimix is bijzonder stil tijdens gebruik en eenvoudig in gebruik op uw laboratorium.

De bedieningselementen bevinden zich allemaal op de voorkant van het apparaat met een duidelijk digitaal display.

U kunt vooraf ingestelde tijden en snelheden instellen voor herhaalbare taken. Of u kunt variëren op basis van uw testschema's en materialen door de meng tijd, in te stellen en op te slaan en ook uit 3 vooraf ingestelde snelheden te kiezen. Klemdrukinstellingen kunnen ook op de machine worden aangepast. Uiteraard heeft ook deze machine diverse veiligheidsvoorzieningen: stoppen van de cyclus bij een losgeraakte verpakking, deurslot en klembeveiliging.

De bediening is eenvoudig: plaatsten product in het midden van het plateau, sluit de deur en selecteer de tijd. Het apparaat vergrendelt automatisch de deur en klemt het product vervolgens vast. De schudden begint en stopt na de geselecteerde tijd. De deur kan pas worden geopend zodra de schudder volledig stil staat waarna het product kan worden verwijderd.

Informatie

De Minimix geeft u consistente resultaten met een meervoudige keuze aan snelheden en tijden voor uw toepassingen. De Minimix is een superieure en robuuste mengmachine die is gebouwd om alle materialen te verwerken tot 12 kg.

  • Volledig automatisch: de Minimix is volledig automatisch en veilig
  • Gemak: keuze in tijden en snelheden
  • Consistent: een stabiele mixer