Over Merris

Merris Engineering heeft nu bijna 50 jaar ervaring met het bouwen van producten die alles schudden en mengen, van verfblikken tot reageerbuismonsters van de luchtvaartindustrie tot automotive en alles daartussenin.

Wij zijn trots op onze betrouwbare en duurzame producten. Wij bouwen en ontwikkelen machines die bij uw toepassing passen en bieden zo een uniek assortiment producten aan dat werkt in laboratoria, winkels, industriële magazijnen, verfwinkels en nog veel meer.

Ons assortiment blijft in de loop van de jaren veranderen naarmate nieuwe uitdagingen ons worden aangereikt om een oplossing te vinden. We proberen een manier te vinden om nieuwe en bestaande klanten te helpen de beste oplossing voor de betreffende problematiek te vinden. Dus als u behoefte heeft aan een standaardproduct of iets unieks, zijn wij ervan overtuigd dat we kunnen helpen.

We blijven investeren zoals 2015, hebben we een nieuwe assemblage loods gekocht waardoor we ruim 42.000 vierkante meter aan ruimte hebben om de toenemende wereldwijde verkoop van volumes aan te kunnen.

Producten zijn UL-gecertificeerd voor verkoop in de VS en daarnaast hebben we ATEX-certificering voor zone 1-gebieden. Voor de Europese markt zijn alle machines uiteraard CE gekeurd.

Bel ons voor een offerte of met uw vraag