Over MERRIS

Ruim 50 jaar kennis en ervaring
Merris Engineering heeft al ruim 50 jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van topkwaliteit mix- en schudmachines. In die tijd is er veel veranderd. De mixers en schudders zijn technisch vereenvoudigd. Geen (dure) moederborden meer die door het mixen en schudden stuk kunnen gaan. Er wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van functionele relaistechniek met een robuuste Siemens PLC aansturing. Dit heeft als grote voordeel dat eventuele storingen vaak zelf op locatie verholpen kunnen worden. Uiteraard bouwt Merris volgens de richtlijnen zoals het CE keurmerk en het EX keurmerk voor de explosievrije Atex machines.

Als exclusief Merris dealer verzorgen wij het advies, de levering en de service op locatie voor Nederland en Belgiƫ.

Zoekt u de juiste oplossing voor het snel, veilig en homogeen schudden van uw producten? Wij adviseren u graag over de best mogelijke oplossing voor uw situatie. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom (tevens testcentrum).
MERRIS.NL
Merris International levert wereldwijd gecertificeerde machines. Voor de Europese markt worden machines CE gecertificeerd geleverd. Ook zijn er mogelijkheden voor ATEX zone 1 gecertificeerde machines. Vraag naar de mogelijkheden. Wij adviseren u graag over de best mogelijke oplossing voor het mixen en/of schudden van uw product.
Neem contact op
Extract Dongen
De Zool 17
5107 RB Dongen

Copyright 2021 - Merris.nl
Privacy- & Cookie Statement | Disclaimer